Seka cup kevät 2019

Kevään 2019 aikana pelattava turnaussarja jossa sekajoukkueet kilpailevat perinteisestä ja arvostetusta Mouhijärven Seka Cup mestarin tittelistä! Turnauksiin ilmoittaudutaan joukkueen nimellä ja joukkue kerää turnauksista ranking-pisteitä joiden perusteella 16 parasta joukkuetta selviää finaaliturnaukseen. Ensimmäisen pelatun turnauksen jälkeen joukkueessa voi pelata uusia pelaajia, kunhan aina toinen alkuperäisistä pelaajista on mukana.

Jackpot palkinto 

  Finaaliturnauksessa arvotaan kaikkien ranking-pisteitä keränneiden joukkueiden kesken "Jackpot" eli yllätyspalkinto. Joukkue saa arpakulhoon yhtä monta arpaa kuin joukkueella on ranking-pisteitä (Myös finaaliturnauksesta jaetaan ranking-pisteet). Pisteet määräytyvät seuraavasti: Turnauksen maximi ranking-pistemäärä, joka jaetaan voittajalle,  on sama kuin osallaistuvien joukkueiden lukumäärä. Toiseksi sijoittunut joukkea saa pisteitä yhden vähemmän jne...

Peleissä verkko naisten korkeudella ja miespelaaja voi hyökätä verkkopinnan yläpuolelta vain 3m viivan(piirretty hiekkaan) takaa. Hyppysyöttö on myös kielletty miespelaajilta.

 

Turnauspäivät löytyvät turnauskalenterista. 

Ilmoittautumiset Jarkolle mouareena@gmail.com  tai 0505871732(viestinä). Ilmoittautuminen päättyy aina turnausta edeltävänä keskiviikkona klo 21.00.

Osallistumismaksu 40e/joukkue maksetaan MoU-lp jaoston tilille: FI36 5273 0555 0005 11 ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä.

 

- Turnaus alkaa klo 10.00 (halliin klo 9:30 alkaen)

- Otteluohjelma julkaistaan tämän sivun alaosassa turnausta edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä

 

Seka cup  26.1.2019 joukkueet: (Ilmoittautuminen avattu)

1. Team Kunkku (Jarkko ja Pinja)

2. Team Snakebite (Mikko ja Nea)

3. Team Pommi (Jussi ja Siiri)

4. Team 2koutsi (Jyri ja Aada)

5. Team Kama (Katri ja Marko)

6. Team Kaunotar&Kulkuri (Merkku ja Janne)

7.  HappyOrNot (Arvi ja Päivi)

8. ANARK (Kimmo ja Anna-Riikka)

9. Team Juma (Juuso ja Mari)

10. Flinckin kaatajat (Juha ja Jenni)

11. JM (Johanna ja Markus)

12. Team NePa (Nea ja Pasi) 

13. Viilipytyt (Jenna ja Pekka) 

14. Team JuAn (Juha ja Anni)

15. Team TePe (Tessa ja Pekka) 

16.