Sinkku-Biitsi

Kyseessä on kaikille ja kaiken tasoisille pelaajille(Pienelläkin pelikokemuksella pärjää aivan mainiosti!!!) sopiva turnaus! Paria ei tarvita vaan ilmoittaudut mukaan yksin. Parit arvotaan Katrin painotettujen arvontakorien menetelmällä, joka takaa tasaiset joukkueet ja äärimmäisen tiukat pelit.  

Turnauspäivät löytyvät turnauskalenterista. (Julkaistaan elokuussa 2018)

Ilmoittautumiset Jarkolle mouareena@gmail.com  tai 0505871732. Ilmoittautuminen päättyy aina turnausta edeltävänä keskiviikkona klo 21.00.

Osallistumismaksu 20e/pelaaja maksetaan MoU-lp jaoston tilille: FI36 5273 0555 0005 11 ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä.

Huom! Turnausmaksua ei palauteta joukkueen peruessa osallistumisensa. Joukkue voi kuitenkin vapaasti vaihtaa tarvittaessa toisen tai molemmat pelaajat ennen ensimmäisen ottelun alkua.

 

Turnaus 10.3.2019  !!!! TURNAUS PERUTTU !!!!

- Valitettavasti pelaajia on liian vähän, joten turnaus perutaan. Halli on avoinna turnaukseen ilmoittautuneille, joten pienemmällä porukalla voi tulla vapaasti pelailemaan kl 10-18 välisenä aikana ilmaiseksi! Jos olet jo maksanut turnausmaksun, ilmoita tilitietosi osoitteeseen mouareena@gmail.com, niin palautamme maksun.